• molnibalage83
  #4
  Az FB-nek eszköznek és nem a "cél"-nak kéne lennie. Ennyi. Nekem is van FB-m, használom is, de van olyan, akinek évente kb. kétszer üzenek rajta. (30-nál több emberrel nemigen beszéltem többel eddig rajta keresztül.) Az alkalomszerű beszélgetésekhez azon emerekkel, akiket ismerek vagy más valakit hozzám küld valamilyen okból jó, ha nem tudom az email címüket. (Múltkor pl. egy röpis sportszemüvegemre kérdezett rá egy tag, egy másik röpis ismerős irányította hozzám).

  De kb. ennyi. Kb. 2 csatornát és néhány emebert, ha követek FB-n, de sokszor még őket sem olvasom el vagy elsiklok a tartalom felett.

  A fórumokat leszámítva privát beszélgetésben kb. 2 emberrel van közeli kapcsolatom és néhánnyal lazább, meg a hobbihoz szükséges levelezés, de kb. ennyi. És ezekre sincs mindig együttesen idő.

  Aki azt képzeli hogy valóban értékes időt tud egy kénznél többön megszámolható emberrel online eltölteni, akkor ott szerintem a helyzetértékelési bajok lehetnek, vagy az értékes szó jelentéstartalma más. Afelett már nem tudom, hogy ki és mit csinál az FB-n és mire megy el az ideje. Ha én FB-t használok, az hírfolyam kb. 1-2 perces görgetésén túl célozottan történik. Az is kb. naponta kétszer teszem. Egyszer reggel és este.
  Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.18. 11:58:49