• lammaer
    #10
    Persze hogy jobb.... a "vasútállomáson" ahol felszállok, még hangosító rendszer SINCS nemhogy kijelző, szóval mégcsak esély sincs arra hogybármit ss bemondjanak. És természetesen személyzet sincs :)
    És nem, nem bivalybasznádon élek, ez kérem egy budapesti elővárosi megállóhely. Sőt, igazából egymás után 3 ilyen is van.
    De a keleti sem jobb, ha pénteken este eljáttszák a szokásos késést/kimaradást, arról sincs tájékoztatás előre, csak utólag, miután vártál 1 órát... adig szépen tologatják 5 perccel előre a késést... aztán 1 óra.. aztán hopp, eltűnik a vonat. Biztos kopperfield dávid a caller.

    Arról nem is beszélve hogy kreativak a menetrendszervezők, pl az S60 és S80as vonalakon úgy szervezték a vonatokat, hogy egy vonat felváltva először az S60ason jön be a keletibe, utána az S80ason megy ki, majd jön vissza.
    Aminek egy előnye biztosan van: ha az egyik vonalon fennakadás van "technikai" okok miatt, akkor a másikon is késés lesz automatikusan :)

    Az egyetlen jó dolog, hogy az online térkép 99%os pontossggal működik, ez reggel nekem nagyon jó mert csak akkor megyek le ha látom hogy a vonat 5 percen belül ott lesz.

    http://vonatinfo.mav-start.hu/


    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.05. 07:16:32