• lammaer
    #4
    Elöljáróban, tiszta szívembül rühellem a mai politikai "elitet", különös tekintettel a kormányon lévők pofátlan lenyúlásaira és személyi kultuszalapú diktatúraépitő hajlamaira DE jelen esetben nem értem a köpködőket: miért baj az hogy FELISMERTEK végre valamit hogy nem jó (internetadó) és a feedback alapján lépéseket tettek a másik irányba?

    Amennyire én látom, a szabadpiac világában államilag egyetlen dolgot tehetnek az internet árának csökkentése érdekében, ugye ez az állam által kivetett sarc csökkntése. Ezt most meg is tették és ez igy sszerintem teljesen rendben van. Az árak további csökkentését majd intézi a piaci verseny (pl digi megjelenése Tcom által uralt területeken). Persze megint eljátszhatnák a piac mesterséges szabályozását - "rezsicsökkentés" - de az hosszú távon senkinek nem tesz jót, szóval inkább ne (lásd a mostani rezsicsökkentett hatósági áras gázárat)

    Bár az élet MINDEN területén igy reagálna a kormány a kapott visszajelzésekre, nem úgy ahogy egyébként szokott (arrogánsan, leszarom mit mond a nép,hadd tüntessenek - majd hazamennek, agymosó propaganda - lásd a "magánnyugdijpénztárak eltőzsdézték a zemberek pénzét" mantrázása miközben az a pénz a mai napig megvan ming az állam által einstandolt 3000 milliárd köddé vált)

    Én ezt nem köpönyegforgatásnak látom, hanem egyszerüen egy reakcióra adott helyes válasznak, ami ritka illetve szinte egyedi a mostani császárságtól.

    Aki szerint ez a baj, mi lenne a helyes lépés?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.08. 09:37:30