• asgh
    Kijeltetted, hogy a játékfüggőség nem betegség mert annak eldöntése az érintett személy privát véleményén múlik.

Ehhez képest, amit belinkeltél:

„Fontos tisztázni, hogy a betegségek szakmai konszenzusok eredményei, a mentális zavaroknál pedig ráadásul a legtöbb szomatikus betegséggel szemben kevésbé állnak rendelkezésünkre objektíven mérhető tünetek. A szkizofrénia vagy depresszió ebből a szempontból sem olyan mondjuk, mint a magas vérnyomás. Összeülnek a szakemberek, feldolgozzák a kutatási eredményeket, vitatkoznak, megegyeznek, hogy tíz évvel később a tapasztalataik alapján módosítsák a kritériumokat”

Azaz szakmai vitát folytatnak a kérdésben, melyek megfigyeléseken és kísérleteken alapulnak.
    Nem privát véleményeket gyűjtenek össze, mint mondjuk egy Oscar díj szavazáskor, hanem miután alaposan megvitatják, szakmai érvek mentén döntenek.
    Ha tehát megkérdőjelezed a döntést, akkor neked is szakmai alapon kell érvelned, szemben mondjuk az Oscarral, ahol joggal mondhatod a privát véleményed alapján, hogy "szerintem a Titanic szar volt, nem érdemelt Oscart".

Ezen túl Te hadováltál összevissza szabad akaratról, meg hogy a WHO-t fogságban tartja a nemzetközi karvalytőke, meg hogy a szemét politikusok majd a gamereket akaratuk ellenére kényszergyógykezelni fogják.
    Ha ezeket érted kínos részek alatt, akkor tényleg nem reagáltam érdemben rájuk, mert valóban kínosak, csak nem nekem.