KTGyuri#25
orulok, h tetszett a velemenyem, de lentebb irtam: "a szabad akartba szerintem ne menjunk bele, mert eleg labilis tema. " nem csak kenyszer van es szabad akarat. beszelgethetunk a Heisenberg-féle bizonytalansági elv-rol is, a kvantumokrol is, es ha nem erted, kerlek olvass utana (ahogy irtad a #20 commentedben) ;-) vagy ha nincs kedved, akkor ne meselj olyanokrol, amikhez nem ertesz.
kerlek idezd ide ahogy en is tettem, miket nem tudok a helyukon kezelni es szetvalasztani, mert igy en sem tudom, mire gondolsz.
Meg jobb... probalj meg ervelni, akar linkelj be oldalakat es cafold meg, mit ertek felre.
megint az en velemenyem: kezdem ugy erezni, h Te eldontottel valamit, es eselyt sem adsz masok eltero velemenyenek megertesere, de a gondolkodasra sem. Kommentjeidben magadat cafolod, nem emlekszel arra, amit mar leirtal. Mondok peldat is: #20 itt kerdezed meg, hogy hol irtal valamit, amit ideztem Toled
ugyanitt osszekevered az alkoholizmust, mint fuggoseget, azzal, h neha iszol, holott szerintem elozo kommentemben erthetoen leirtam, mire gondolok. Bar lehet azzal, h tagadod, Te is ebben szenvedsz, csak meg nem ismerted fel. Pedig ahogy mar emlitetted, ez lenne az elso lepes a gyogyulas fele ;-)