KTGyuri#19
Te most csak poenkodsz velunk es teszed a tudatlant, ugye? En meg majdnem bedoltem :-D
"Szerintem pedig sem a WHO-nak sem pedig senki másnak nincs joga bármi miatt is elitélni vagy beskatulyázni másokat, mert más az értékrendjük, vagy életmódjuk."
Ezzel azt mondod, h toroljek el a rendvedelmi szerveket, birosagokat, bortonoket. Ossze tudod rakni, vagy magyarazzam el?!
"Talán majd erőszakkal vesznek rá bárhol bárkit, hogy úgy akarjon élni ahogyan azt a "többség" elvárja és rákényszerítik arra, hogy megváltoztassa az értékrendjét és az életét?"
Van ugynevezett altalanos ertekrend, amit az embereknek be kell(ene) tartania, ertem ezalatt, h nem tolja le a nadragjat tomegkozlekedesen, mert
1. baromira senkit nem erdekel
2. WTF???
3. nincs kedvem se latni, se szagolni a buzt...
Vagy fogjam magam es varjak a kovetkezore? Sose jutnek be melohelyre :-D
Otthon 4 fal kozott csinalja ugy, h ne zavarjon masokat.
Kezded erteni, vagy irjak meg peldakat?
Kina? Inkabb Korea!
"Ki fog figyelni?"
Mondjuk a szulok, akik azt latjak, h a 10eneves gyerekukkel nincs normalis emberi kapcsolatuk, mert kiakad es visszamegy a szobajaba jatszani egesz nap. A tobbi "felnott" meg ahogy jelenleg is, akiknek karos fuggoseguk van, vagy figyel ra a csalad es megprobal segiteni, vagy ha nem engedi, akkor igy jart.
probald meg elvenni egy alkoholistatol az uveg piat, amit a kezeben tart es probald meg a telot kivenni a facebook-on logo "gyerektol", vagy a kontrollert az eppen jatszotol, aki napi tobb orat tolt monitor elott. szerinted mi tortenik?
segitek. a pias megver, a kolok meg uvolt veled :-D
szerinted nem karos fuggoseg / mentalis zavar?