• ToxiMaxi
    #20
    Nem mondtam azt, hogy Hamilton a legjobb pilóta. Csak azt mondtam, hogyha a pilóta nem számítana, akkor Bottasnak minimum a vb második pozíciójában kellett volna végezni mivel a merci volt a legjobb autó de nem ez történt, mivel Bottasnak már jóval Mexico előtt elszállt a matematikai esélye is a vb-re. Még az ázsiai túra alatt 2x nullázó Vettelt sem tudta megverni.

    Azon lehet vitatkozni, hogy hány százalékban számít a pilóta a technika mellett de azt írni, hogy a pilóta EGYÁLTALÁN nem számít elég nagy hazugság és elvakultságra, utálatra utal. Ha ez igaz lenne, akkor nem akarná mindenki Verstappent vagy Hamiltont vagy Vettelt a csapatába.

    Webber csak egy évben volt Vettel szintjén. De ott is, azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy Vettel számos versenyt sérült padlólemezzel teljesített de ez igaz, hogy akkor Webber érdemelt volna vb-t de a RB nem akarta.

    "az adott évben kinek jobbak a fizikai és a mentális képességei "
    Mint minden sportban... ezzel nem is értem mit akartál mondani. Egyébként számos pilóta van, akinek szinte minden autó fekszik (Alonso,Hamilton,Schumi,Senna, Prost), viszont vannak olyanok, akik csak egy bizonyos karakterisztikájú kocsiban jók (Kimi, Jenson).

    "Mítosz ez a legjobb pilóta. Nincs olyan."

    Az adott korszaknak igenis vannak kiemelkedő pilótái. Bár nem szerettem de Schumi képességeit mindig is elismertem, két különböző csapatban nyert számos VB-t. Senna, Prost, Mansel. Érdemes utánaolvasni. Ezek a pilóták kiemelkedően tehetségesek voltak. Számos versenyt jóval gyengébb autóval nyertek, mint a riválisok. Alonso is mikor legyőzte Schumit esőben, az sem a kocsi érdeme volt. Most is a halál szar Mclarennel versenyről versenyre bizonyítja, hogy egy igazán jó pilóta.


    Rajtok és az utáni helyezkedés, gumikezelés, gyors köröket akkor megy, amikor szükség van rá, időmérőn olyan plusz tizedeket hoz, ami az előzetes szimulációk alapján nem volt elérhető, ezek mind olyan dolgok, amit egy jobb képességű pilóta tud.

    Szerinted ha Marcus Ericsson-t beültették volna a mercibe tudta volna hozni azt, amit Hamilton?

    Daniil Kvyat is megkapta a lehetőséget aztán le is cserélték mert nem volt elég jó a RB-nak

    Pascal Wehrlein nem kap szintén ülést mert nem elég tehetséges

    Ha nem számítana a pilóta képessége, akkor nem is fizetnék meg a csapatok a sztárpilótákat!
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.20. 09:48:30