• Macropus Rufus
    Hmm... nem is tudom. Régen az 1-3 volt számomra a tök feleslegesen csinálták meg kategória. De most azt kell, hogy mondjam tévedtem: 1-3 bizonyos értelemben nem is olyan rossz. Volt bennük eredetiség. Még a hülye Jar-Jar is ide tartozik.
    Kérdések:
    - ha Luknak tele a töke a Jedik-el. Akkor ő maga miért nem iktatta ki magát? Vagy a srác amolyan karosszék forradalmár: jár a szája oszt jó napot. Amúgy van abban valami, hogy nincs szükség a Jedikre. Kb. az összes shit lovagot (kivéve Darth Maul-t) Jedik képezték ki és utána álltak át a sötét oldalra, Yoda - > Dooku gróf, Obi Van -> Darth Vader, Luke -> Hans Solo Junior. Igazából több shit nem is volt a filmekben. Ha jól emléxem.
    - Phasma mikor és hogyan menekült meg a szemét zúzóból (eskü nem emléxem arra, hogy a 7. részben kiszabadult volna, de igazából arra sem, hogy a 8.-ban kitértek arra, hogy hogyan szabadult ki.)
    - az a Canto nevű bolygó is miért van a filmben? Eggyel több helyszín?Ui. ott igazából semmit nem intéztek el.
    - és az komoly, hogy fentről kell bombázni egy hajót??? Már most sem így megy a támadás itt a XX. században.
    - és a kedvenceim: a lépegetők. Már az 5. résznél kérdéses volt számomra (már akkor) hogy mi a fenéért kellenek ezek, amikor hatékonytalanok, igazából könnyen támadhatóak, nem tudnak hatékonyan védekezni és még komoly emberállományt sem lehet velük szállítani. Erre ismét itt vannak. Más nem jutott az eszükbe? Az első AT-AT támadás és a mostani események közt majd 30-35 év telt el. (több mint 30 a 6. rész után és a 5-6 között is volt ár év) Ugyan az a konstrukció, némi facelift-el. Hát egy olyan bagázsnak mint a birodalom/új rend csak ilyenre fussa? :) Okés, itt mind ha másképpen mozognának mint az 5-ben. Azok olyan elefántosak voltak ezek meg valami más állatra hajaznak. De ennyi.

Na mind1. Véleményem szerint a SW már nem az az SW mint ami anno volt. Nem tudom megmondani, hogy mi az ami elveszett belőle, de valami nem stimmel velük.