• wraithLord
    Snoke-ot elpoénkodták, pedig úgy indult, mint egy még durvább Palpatine... Legalábbis neki már bazinagy hologram kellett... :D A Return of the Jedi paródia jelenetben aztán megpurcant, és feltette magának az ember a kérdést, hogy egyáltalán mi a fenének volt benne a filmben? Hux pedig egy Tarkin paródia. Az is úgy indult, mintha Tarkint akarnák másolni, aztán a végén már Kylo osztotta neki a Force taslikat, és repkedett, mint a Bud Spencer filmekben a meggondolatlan jónép. A pilóta még ki is nevette a Hoth bolygói csatában. Vagyis nem Hoth, mert az só volt ottan és nem hó... :D Kylo meg Anakin és Vader turmixként indult (tudom, hogy ugyanaz a személy), csak éppen nem tudom, mi fog belőle kisülni. Mondjuk már nem is érdekel...

Jó oldalon meg mindenki vagy jellegtelen vagy egy idióta volt. Luke úgy viselkedett, mintha megbuttyant volna, Leia meg mintha szétfüvezte volna az agyát. Jó, mondjuk én is meghülyültem volna, ha azon a szigeten kell élnem... Leia pedig megöregedett, lenyugodott, oké... :D

A mondanivalója a filmnek nem tudom, mi. Talán hogy hogyan kell egy New Hope copyt megfejelni egy Birodalom visszavág paródiával.