• Skylake
    #30
    Haha, kezd a drágalátos Facebook túlmozogni! Mi a f*sz van Zuck, b*szod? Nem vetted be a tablettákat az Aspergerre, faszfej? NEM VAGY TE HATÓSÁG, B*ZMEG, attól hogy a nyugati világ polgárainak döntő többsége fent van a falansztereden, te baromarc! Vegyél már kicsit vissza te kretén!

    Semmi gond, te lófejű b*zigyerek, kapsz fotót! Sapek, napszemüveg jó lesz? Vagy előírod, hogy milyen szögből mit és hogyan? Lesz rá valami f*sza elnevezésű policy? A DNS-szekvenciámat zip-elve ne töltsem fel a sz*ros portálodra, hogy b*sznád az anyádat a ravatalon!

    Te k*csög, te akarsz izmozni ilyen dolgokkal? Örülj, hogy használják a baromi addiktívra feltolt, 10-15 év múlva személyiségi jogok megsértése okán akkor már keményen fingatott portálodat, és nézik a reklámokat, te szarházi! Mi kéne még te debil? Gazdasági értelemben neked csak az a fontos, hogy a sok proli nézze a tartalomba ágyazott hirdetéseket! És ezért még külön igazoltatni akarsz, te f*sszopó!? Személyi, TB kártya, adószám, bankkártyaszám és a hozzá tartozó összes adat, nem kéne? Állami rendszerekhez tartozó azonosítók, pénzintézeti azonosítók úgyszintén, fullba? Jó volna az is, mi?

    Képzeld el, ha ezt fullba nyomjátok, hót ziher lesz jövőben majd olyan fotomókoló szoftver, ami az user által feltöltött fotókból (amelyek eltérő emberek arcáról készültek), mixel majd egy fotót, ami kamuregnek épp jó lesz!

    Egyébként meg: aki trollkodni akar, anonim módon, az meg fogja tenni bármilyen ilyen és ehhez hasonló login enforcement policy esetében. Aki nem akar trollkodni, az pedig nem.
    Ezen a fórumon a fent látható az itt alkalmazott nevem. Lehetne Kovács István is, plusz kiírva az is hogy Bivalybasznád, Bivalybaszó út 1. félemelet 5. Na és? Ettől még ez lehet 1) ugyanúgy kamu 2) valódi, de lehet, hogy pont l*szarom, hogy ki mit gondol rólam valós nevemmel és címemmel. 45 bickóval úgy is pofánk*rom, aki megkeres és szájaskodik. Úgyhogy minden marad a régiben, oltok és osztok. Vagy eleve hülye vagyok az ilyen dolgokhoz, nem is érdekel, én osztok és oltok. Jobb lett ettől a megoldástól a net? Nem. A fent lévő fotóval és valódi névvel rendelkező baromarcok így is pörgetik a kék f*szságot: odaböfögik gond nélkül a legszélsőségesebb véleményeket bármilyen témában, és feltöltik a legundorítóbb tartalmakat úgyszintén bármilyen témában! Ezért kérdezem, hogy nem egy national security letter okán akarjátok ezt bevezetni, drága Zuck?

    Azok akik azt gondolják, hogy egy FB típusú szolgáltatásnak valamiféle joga lenne elkérni a felhasználók nevét, és azt autorizáltatni a fényképpel, azok öltözzenek be szendvicsembernek, és a táblára elöl és hátul írják ki az összes személyes adatukat, és netes azonosítójukat!