• Tikal #17
    Remek, ismered őket, nem vagy troll. Rajtad kivűl viszont vannak több ezren akik azok, nem beszélve a botokról.

    Az internet 20 éve más volt mint most. Ne menjünk már vissza. Egyébként az egész csak onnan indult, hogy nem kötelező használni a facebook-ot. Ennyire egyszerű. Most is rengeteg oldal van, ahol nem kell nevet megadni és lehet csoportokat szervezni, klubbokat alakítani stb. Nincs még világvége.

    "Ha neked a megértés enyiben kimerül, hogy biztos troll vagy kémkedik, akkor nyilván te még csak ilyet láttál vagy ami még rosszabb, hogy te magad ilyet csináltál. Én kifejtettem, hogy vannak más szempontok is."
    Sajnos ha megnézed azokat az oldalakat, ahol facebook fiókkal lehet csak kommentelni, általában azok a legdurvább kommentek, amiknél kamunév van, nincs kép stb...

    És igazad van, nem a név számít hanem a hsz, de az ilyen oldalaknak nehéz ezt szűrni, vagy egy rakás modot alkalmaznak vagy megpróbálják rávenni az embereket más módszerekkel hogy ne trollkodjanak.

    óvoda? ez az óvoda amit most csinálsz, ugyanis egy szóval nem mondtam, hogy zavar hogy itt név nélkül irogatsz, hiszen én is úgy teszem :D Egy szóval nem mondtam, hogy ezért kevésbé vagy vitapartner.. most már viszont azt gondolom... bebebe, te vagy az óvodás.pff. Amit nem értettem, hogy hogy lehetsz benne olyan csoportokban amik érdekelnek név nélkül. Most írtad le. Ha neked és a többieknek ez igy normális és rendben van, akkor oké, ti dolgotok.


    Értem az elveit, ezért kérdeztem, eladta már a mobilját és vett egy buta telefont vagy csak prédikál? ...