• gforce9
    #16
    A csoportnak része vagyok ugyanis személyesen ismerem őket. Nem én vagyok ott egyedül név nélkül. Kibaszottul nem számít egy koszos weboldalon a név. Egyébként meg nem bújkálok, bárkive egyeztetek személyes találkozót. Semmi akadálya, sőt jobb is egy összejövetel élőben, mint egy átláthatatlan működésű fostalicska FB-csoport.

    Tisztelet: Tudod tiszteletet megadni a másik felé akár névvel akár név nélkül meg lehet adni, troll pedig ugyanúgy szokott nevesített ember is lenni. Nem kell messzire menni, tudományos hírekben Astrojan nick alatt Rohán János (ő maga linkelgeti a weboldalát ahol ott van a neve, szóval személyes jogokat ezzel nem sértek) nevű kolléga hittérít, hiába küldte már mindenki el a fenébe szépen és csúnyán is. Szóval ennyit arról, hogy a név mennyit számít a trollkodásban.

    Az internetes regek eleve nicknevekre épültek, ez a mai faszság, hogy mindent toljunk netre, hányok tőle.... a személyes infók és személyes dolgok az magénélet kategória. Ha te feltolsz mindent a netre pont nem érdekel, jogod van hozzá, mint ahogy nekem ahhoz, hogy ne tegyem.

    " mindenki magából mindenki neked honnan ragadt be? :)"
    Tőled származik az ok. Mert idézlek:
    "azokat se értem, akik kép nélkül vannak fel meg álnevekkel... de biztos jó valamire.. például kémkedni a volt csajuk után meg trollkodn"
    Ha neked a megértés enyiben kimerül, hogy biztos troll vagy kémkedik, akkor nyilván te még csak ilyet láttál vagy ami még rosszabb, hogy te magad ilyet csináltál. Én kifejtettem, hogy vannak más szempontok is.


    Tudod sokan vannak akik nem kívánnak személyes adatot önként megadni egy amerikai cégnek. (ha ki akarják deríteni ki tudják, persze).

    Sok olyannal találkozok mint te, hogy vita közben azzal akarnak érvelni, hogy név nélkül vagyok fenn. Ez pedig a szánalom csúcsa. Nem a hsz-t bírálják, hanem azt aki hsz-t írta :) Óvodásszint, vagy még az sem....


    bár nem nekem szól:
    "azt ugye tudod, hogy bármilyen számot megadhattál volna, mert az igazábol csak a belépéshez kell, nem azért hogy a facebook hivogasson :)"

    Tudod valakinek már eleve módszer nem oké, mert vannak elvei. Lehet neked nehéz ezt felfogni vagy megérteni. Én abszolúte megértem, ha valaki emiatt töröl. Az FB csak egy koszos weboldal. Ha valakinek nem tetszik otthagyja és kész.