• NEXUS6
    #27
    Akinek gondot okoz a váltás, vegyen automatát, de ha még ez is gáz, akkor gondolkodjon el rajta, hogy alkalmas-e egyáltalán gépjármű vezetésére. Persze ott lesz majd az önvezérlő villlanykocsi, de tartok tőle pont akkor, amikor megvalósul a Hold bázis, a fúziós erőmű és az ember is a Marsra lép. Ezektől mindíg valahogy 20-30 év távolságra vagyunk érdekes módon. Ja és pont akkor fogy el a fosszilis energia is természetesen.

    Gyakorlatilag meg ott tartunk, hogy vannak ezek a Moduló kisbuszok, amelyek nagyon jópofa kis elektromos jószágok. Amikor viszont jön a rossz idő szépen bekapcsolják a kis gázolaj kályhájukat, és tök jó, mert ezeken mindíg jó meleg van. Amikor meg leesik az első hó akkor meg kitiltják őket a forgalomból. Mert baszott nehezek és a kis nyomorék kerekeikkel nem tudnak felmenni a dombon és nem akarják, hogy ott gyűljenek össze tehetertlenül az aljában, mint tavaly. ;)

    A villanykocsi maxhatótáv sebessége 40 km/h a belsőégésűé meg 100 körüli. Melyikkel ideálisabb elmenni vidékre szerinted? Tudom vonattal.

    A többi tecxhnikai kihívás, amivel a júzer is találkozik meg nem biztos, hogy jobb használati tárgyá teszik, mint a belsőégésűt.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.12.01. 10:26:49