muerte2#22
Ott a pont.
Nehany honapja talalkoztam a neten egy tanulmannyal. vagyis inkabb egy kivonattal. Nem tudom mar hogy ki keszitette, de erdekes volt, ravilagitott a legnagyobb kerdesekre a temaban. /miert nem lehettseges a teljes atallas legalabb 2030-ig./
- Nincs megoldva a megfelelö mennyisegü elektromos aram környezet barat elöallitasa es megujulo eröforrasokbol pillanatnyilag nem is igazan elkepzelhetö.
- Nincs megfelelö infrastruktura a keletkezett veszelyes hulladek (Akkumulatorok) kezelesere, ujrahasznositasara
- Nincs megfelelöen kiepitett töltö allomas halozat. Ami van azok egy resze sem rendelkezik megfelelö kapacitassal a mai akkumulatorok egy reszehez. Ezen fellül kompatibilitas beli problemak vannak töltök es autok között. (Sok esetben szoftveres)
Mindemellett nagyon erdekes kerdeskör, hogy a mindenkori orszagok hogyan kezelik a megnövekedett igenyt az elektromos aramra es hogyan potoljak azt a kiesett bevetelt amit most a fosszilis üzemanyagokon levö vaskos ado mennyiseg garantal.
Tegyük fel a maihoz kepest 300% - al megnö az aram egysegenkenti ara, akkor azok is ezt az arat fizetik majd, akik csak a TV-t kapcsoljak be. Ellenben ha differencialunk es a töltökön fogyasztott mennyisegen lesz csak jövedeki ado es tarsai, akkor maris ott leszünk anyagilag mint most.
Persze tipikus erv, hogy a villany motor kevesbe szervizigenyes, ami igaz is.
DE: Az autogyartok most sem az eladasokbol szedik össze a bevetel nagy reszet, hanem az ahhoz kapcsolt alkatreszgyartasbol es szervizböl. Tehat mindenki megnyugodhat, legalabb ugyan annyit fogunk szervizbe jarni mint most, csak mas problemakkal. (Itt jegytem meg az utobbi idök egyik legnagyobb erdeklödest kivalto talalmanya a kiegni kepes (szabalyozottan) elettartam limitalt led, gyanitom sok autogyartot erdekel)
Csak neany pont.