• HUIrnok
    #14
    Magam nem hittem el, csupán felkeltette az érdeklődésem, mert sajnos a keresésem nem eredményezett egyértelmű megállapítást, hogy a felvétel lehet e valós vagy sem. Ennek ahhoz semmi köze, hogy én valami híve vagyok, hanem csak nyílt és kritikus elmével állok hozzá mindenki lehetséges gondolatához. Mert azért a történelem bizonyos időszakaiban is itt Magyarországon olyan állapotok is voltak, amik teljesen ellentmondtak a józan következtetés és az akkori valamikori gondolatok megfogalmazottságának, ami a mai kor emberének az ölébe kerül. Mert akkor az a feltételezésem a helyes, hogy itt valaki unalmában összekockázott némi valós, de már megkérdőjelezhetővé vált tartalmat katt csaliként.

    Magam időnként szoktam vizsgálni egy-egy kozmikus vagy történelmi eseménynek a nyomait. De már volt olyan is, hogy csak az érdekes vonalban maradt, mert lehet benne ráció.

    Köszönöm a vélekedésed megosztását.

    Ha volna hozzá kedved, hogy folytassuk itt vagy privátban a megbeszélést, akkor jelezd ezt felém az általad választott módon. Hátha tudunk információt cserélni és együtt összegezni,