• Astrojan
    #171
    Most szívatni próbálsz?

    1. kisérlet: Fogj egy lézert és nézd meg a fotont 10 méterről, mérd meg, analizáld. Most menj el 20 méterre és analizáld a fotont. Valószínűleg látod, hogy ugyanazt kapod a fotonra, 20 méter után ugyanolyan mint 10 m után tehát a foton nem változik.

    1 milliárd fényév után sem változik, egy kicsit tolódik a frekvenciája amit persze a távolodási sebességnek tulajdonítanak. Ha fáradna a foton az egyből döntené a tágulásos kozmológiát.

    Tehát ha a fény nem fárad akkor a hajtómotor sem fárad, ez lett a kisérlet eredménye. Vitatod? Ne kamuzz összevissza. A foton hajtőműve a graviton. Nem fárad, örökmozgó.

    A graviton hajtja a fotont rendületlenül, akár 10 milliárd éven keresztül. Hajtja a protont és az elektront amelyek magárahagyott életideje a végtelenbe hajló és csak az Ősrobbanások szakítják félbe a létezésüket amennyiben nincs más zavaró hatás, ezért örökmozgó.

    A graviton maga az energia amelynek ő a kvantuma, elemi részecskecsomagja, elemi részecske. Ezért nem változik, nem keletkezik és nem semmisül meg.

    2. kisérlet. Mérd meg a gravitációs állandó értékét. Mérd meg tíz év múlva is. 100 év múlva is. Csökken? Nem csökken. A kisérlet eredménye, hogy nem csökken.

    A gravitonsugárzás tehát végtelen mennyiségű, mert a mennyisége nem csökken, a gravitáció állandó érték, lásd G a gravitációs állandó, a nyomóereje nem változik, 1.21027097 ± 0,00001668 x 10^44 newton.

    Mit nem értesz?

    Na de megtennéd, hogy azt is megkérdezed, hogy milyen kisérleti eredmények támasztják alá a téridő létezését? Vagy esetleg a szingularitás fizikai létezését amikor ott azon a helyen a gravitáció nulla? Vagy a Higgs bozon létezését, jó sok milliárd dollárt beleölve?

    Jaa, ezt nem, ilyeneket nem illik kérdezni.