• defiant9
    #165
    "Végtelen mennyiségű, mert a mennyisége nem csökken, a gravitáció állandó érték, lásd G a gravitációs állandó, a nyomóereje nem változik, 1.21027097 ± 0,00001668 x 10^44 newton."

    Érdekes, akkor csökken ha épp azt akarod magyarázni hogy miért jön alulról kevesebb graviton. Aztán ha odébb megyünk egy bolygónyit/naprendszernyit/galaxisnyit akkor meg már ismét ereje teljében van minden gravitonnyaláb, kívülről mindig éppen konstant kap.
    A te dedós elméleted alapján minden egyes atomnak egy icipici árnyékot kell vetnie az egész univerzumra. Tehát minden egyes univerzumban lévő tömeggel egyre sötétebbnek kellene lennie a graviton tengerben. Ezt az összefüggést egy alsó tagozatos értelmi szintjén már illik felismerni. Az hogy neked nem megy, abból egy dolog következik....
    De van még egy szintén triviális vetülete ennek. Mivel a legkisebb egység egy graviton. Ezért egy proton sem tud ennél kevesebbet elnyelni. Szépen jönnek felé végtelen irányból a gravitonok egyesével, ő meg szépen elnyeli mindet. Ahogy a kalasnyikov golyózápornál, minden lövedék elnyelődik, nincs ami átugorná a cél objektumot, ilyet csak egy hullám tudna.
    Számok nélkül is ritka nagy hülyeséget sikerült összeraknod.