• Skylake
    #24
    Nyehehehehe! Mindig jót nevetek az ilyen agyzsírtolulásos és halántékiverőér-kidagadós szájkaratékon, amelynek tárgya alapvetően egy szimplán olcsó, minden proli által megvehető fogyasztási cikkek csoportja, pontosabban ezek egymástól architekturálisan eltérő két vagy három eltérő csoportja. A sok istenbarma úgy védi körömszakadtáig az igazát, mintha legalábbis fizetnének érte Mountain View-ben, Redmond-ban, vagy Cupertino-ban.

    Nagyok vagytok gyerekek, ne hagyjátok abba! Popcornt bekészítettem, osszátok egymást, mint a szekták és kisegyházak képviselői! Húzzátok le a szemellenzőt s*ggig, aztán csapjatok oda egymásnak! Ne kíméljétek egymást! Önbecsülés megszerzése primkó módon, mások leoltásával, fullba kretén üzemmódban! Vááá!

    Azt írja itt az egyik konzumidióta ipari barom, hogy kettéttörte, mert nem volt rá app! Úristen! Milyen tökös gyerek, b*zmeg, nem?! Jegyzem meg, közeledik karácsony, lehet, hogy érdemesebb lett volna a készüléket valamilyen jótékonysági szervezetnek odaadni, a kuka helyett, már ha ez a borzasztóan tökös, halált megvető konzumidiotizmust hirdető sztorika igaz.