• Macropus Rufus
  #37
  ""Nem a motor, hanem az aksi. Amikor merűlnek csökken a kivehető kraft."
  Baromsag."
  ez a "Baromság" nem cáfolat. Tehát ha merül az aksid akkor neked nem halványulnak el az izzóid, és még a villany motor fordulata sem lassul. De mondom: cáfold, hogy nincs igazam.

  ""Éppen ezért nem kellene 800km magyarázni amikor az nem lesz soha annyi"
  Ha nem lesz annyi, akkor gyorsan pofara fog esni a teszla, a szallitmanyozo cegek nem eszik meg, hogy "hat jo nem is gondoltuk komolyan"."
  Pedig erre van esély. Mind anno volt a Roadster-nél is. A táv annyira elméleti, hogy nincs esély normál használat mellett még csak a közelébe sem lehet menni (ettől függetlenül azért bevállalnék egy roadstert :) [email protected] a hatótávra)

  "2000km-t a kamion 40t teherrel megy el"
  Es ha feleennyit menne el egy 700 literes tankkal, akkor?"
  vélhetően az a cég kiesne a biznicből. Miért? Mert mivel azonos távon 2x illetve oda-vissza legalább 4x kell tankolnia ez megdobja a szállítási költségeket. Nem is picit. Te meg én nem szívesen fizetnénk többet valamiért csak azért mert drágán szállítják. De rövid távolságokra nem szokás 10tonnás dögökkel menni. (hidd el, ezt biztosan tudom)

  "Ez a kocsi 800km-t fog megtenni rakomány nélkül."
  Ezt mar megint honnan sikerult megalmodnod?"
  A látnokok már csak ilyenek :D :D de csak úgy fogadhatunk egy "Igazad" voltban. Én azt mondom, hogy ez a vas amit most bemutattak nem megy 800km 40tonnával. Szerintem jelentősebb módosítások lesznek benne. Ha vesztek, akkor megkereslek és megkövetlek itt a fórumon. Okés? ;)

  Es ami a leglenyegesebb, jobban szeretik a varosi forgalamt, mint az autopalyakat. "
  ez sajna így van. Ezért kételkedem a kamion 800km-ben is. De mint feljebb írtam: ha vesztek akkor megkövetlek ;)