nkmedve#9
Azt hiszem most először szavaztam a "közepes lett" opcióval itt az SG-n (ritkán szavazok és jóformán csak olyan filmeknél amik tetszettek) de most nem tudtam megállni.
Nem tudom pontosan mit vártam a JL-től, de mindenképp egy kicsit összeszedettebb végeredményt. Akartam, hogy jó legyen a film, ahogy a BvS-nek is drukkoltam (először a moziban, aztán pedig az Ultimate Edition-nek Bluray-en, utóbbi nagyjából be is jött) de valahogy úgy éreztem mintha egy sztárokkal teletűzdelt B filmet néznék, a CGI gagyi, történet sehol, a főgonosz egy nulla. Számomra a karakterek tették valamennyire élvezhetővé a filmet, de ott is voltak gondok.
Sajnos úgy tűnik, hogy a 100 milliós hétvége sem lesz meg, a filmnek pedig rengeteg pénz kell hogy profitot hozzon, úgyhogy lehetnek még nagy bajok a DC háza táján. Kár lenne, mert a WW-vel bebizonyították, hogy tudnak jó filmet is csinálni, és annak idején az MOS sem volt rossz (és érdekes módon látványban jóval a BvS és JL fölött van). Remélhetőleg Snyder végleg visszavonul a DC filmektől és akkor talán lehet esély arra, hogy egy következő Batman, MOS vagy JL filmmel megmenthetik az univerzumot egy újabb reboot-tól.