• HUIrnok
    #1
    Már jóval korábban, még 2011-ben is ki volt alakítva egy elszámolórendszer, amely teljesen igazságos alapokra helyez minden a pénzzel kapcsolatos valós kérdést. Nem más, mint a Szent Korona Bank. Magyar emberek alapozták meg teljesen!

    www.szentkoronabank.hu

    Mindenki csak agyon hallgatja őket, amióta ők is mennyi verejtékes munka után felkerestek mindenkit itt Magyarországon, és egy igazságos élet reménye miatt megalkották a rendszerüket. Azóta a tagságunk létszáma növekszik és gyakorlatilag támadhatatlan, mert idáig csak ez ment.

    Gyertek ti is és használjuk végre e rendszer elemeit, ahol végre önmagunk ura lehetünk. Induljon be a gazdaság! Senkitől sem függhetsz és a csalókat ki is vágják, ha visszaélni próbálnak a lehetőség bármilyen elemével.

    A csatlakozás ára egyedül egy XL-es gyros ára, amely az egyetlen kötelező, de kizárólagosan ezaz egyetlen költség, amely egy életre szóló hozzáférést ad viszont a Honpolgárság közös piacához. Miután a befizetést Koronában írták jóvá a számládon, hogy ezzel is elrendezzék a csekket. Utána már megkaptad a jegyed az örök szabadsághoz, amely tőled függ.

    Ettől fél a jobbik, lmp, dk, fidesz stb. szerveződés, akiket nem érdekel senki! Csak a saját létük! Akkor ez mi, ha nem diktatúra? Minden az elmúlt évtizedek intézkedései is magyarellenes és emberellenes szintről indultak. Aki nem akar hinni az nyugodtan nézze meg a saját életét, hogy mégis milyen áron lehet itt boldogulni.

    Nekem csak ettől lett jobb az életem, amióta ide beléptem. Mostmár egy olyan gazdasági kezdeményezésen gondolkozom és tanulok mellé meg fontos dolgokat, amik később segíthetnek nekem és másoknak is munkát biztosítani.

    Gond és nyűglődés nélkül.