• kvp
    #11
    Mint kiderult van benne wifi is, meg gsm is. A lenyeg, hogy ha offline-ba kerul, akkor jo esellyel szinte azonnal elalszik, mert az 'esze' a felhoben van.

    "Vajon eljátszik valódi kutyával-macskával is?"

    El, csak eppen nem tul kutya/macska/gyerek allo. A farok es ful letoresek/szervoserulesek szerintem gyakori szerviz jelensegek lesznek. Egyebkent vicces, hogy mozgas kozben olyan hangja van mint barmelyik hazi barkacs robotnak, tehat zorog mint egy marek muanyag fogaskerek a mosogepben. Az ugatasa pedig engem arra emlekeztet amikor egy hanglemezrol menet kozben letepjuk a tut. Robotnak aranyos, jateknak draga, fejleszteni meg vagy lehet majd ra vagy nem, de a Sony a PS3-rol is lerugta a linuxos barkacsolni vagyokat.

    "Ha ez a terroristak kezebe kerul, akkor tenyleg itt a vilagvege.
    Verszomjas idomitott, illetve programozott kutyak fogjak elpusztitani a nyugati civilizaciot."

    Tamadas eseten egy osszecsavart ujsaggal lehet apro darabokra szedni, tovabba meg egy kisgyereket se tudna megharapni, annyira gyenge. De ha minden kotel szakad ket ora utan ugyis lemerul. Szoval fizikailag nem veszelyesebb mint egy tamagocsi, viszont az, hogy folyamatos kamerakepet kell feltoltenie mukodes kozben a felhobe hogy navigalni tudjon, az sajnos egy eleg nagy biztonsagi res. Most azt, hogy a Sony rendszerei mennyire hacker biztosak inkabb nem fejtenem ki.

    Itt van egy olcsobb es biztonsagosabb alternativa:
    https://www.lego.com/en-us/boost/products/frankie-the-cat
    (de elore szolok, hogy ha veletlenul ralepunk ez sokkal jobban fog fajni)