• repvez
    #23
    HÁt igen sokszor a betegnek kéne tudnia , hogy hova és mit kell kérnie, hogy azt az ellátást megkapja vagy a támogatást .
    Ha utazási költségtéritést is igénybe lehet venni a kezelésre annál is utólag derül ki , hogy azért nem fizetnek, mert az orvos csak egy pecsétet tett rá kettő helyett és a betegen kérik számon , hogy miért nem lett rá a másik és igy elesik attól a pénztól ami neki járna, de önhibáján kivül nem adják meg.

    Csak magyarországon a számitógépes rendszerek nemhogy meggyorsitanák és egyszerüsitenék a rendszert inkább csak bonyolitják.
    Amig ursula növérnek az gondot okoz, hogy belépjen a rendszerbe addig itt nem változik semmi, meg mig a papir alapu duplázás nem tünik el .

    Az időpont kéréses rendszer elött ugyan ugy végigülte a napot az ember a rendelőben mint most , de ottlegalább aznap még behivták mikor beteg volt, most meg azért van ennyire feltorlódva a rendszer mert 3-4 hónap mulva vagy meggyógyult a beteg és már nem megy a rendelésre vagy meghallt vagy elment maszekba , vagy másik körzetbe, de a időpontját nem mondta le, hogy másnak kiadják.
    Erre is lehetne a rendszert használni márha van személyes portál felület .