• repvez
    #21
    Ez egyenlöre egy értelmes fejlesztésnek tünik ha normálisan fog müködni .
    Mert igy talán ésszerübbé lehet tenni a betegellátást, mert most tényleg nem tudta az egyik orvos, hogy a másik miket irt elötte, mert ha a beteg szivbeteg, de fáj a torka akkor nem tudta róla az orvos, hogy azt amit a torkára ir gyogyszert az esetleg tuladagolja a szivgyogyszere hatóanyagát.

    Ez a rendszer remélem , hogy fel van készitve ilyen esetekre és nem az orvosra bizza, hogy észreveszi e a gyógyszer ütközéseket.

    Talán ez az időpontokat is rövidíti, mert eddig az sem volt lehetetlen ha több orvoshoz mentél ugyan azzal a betegséggel és ugyan úgy megkaptad a receptet.

    DE az időpont adást és a kórházak átszervezését is meg kéne vizsgálni. egy kimutatást megnézni nem hiszem , hogy nem lehetett volna csinálni, hogy melyek azok a rendelések amire nagyon sok beteg jár naponta és azt bövitenék mig ahova nem ott ritkában lenne rendelés.

    A vizitdij se volt olyan rossz dolog mint amekora felháborodás volt miatta, az a 300ft senkit nem vágott földhöz föleg , hogy 6000ft ban maximalizálták az éves dijat. ez a bevétel segített volna egy kicsit az egészségügynek és ugyan úgy szűrőként is szolgált volna a sok csak bemegyek beszélgetni a dokival mert hápog a májam címszóval és feltartják a sort.

    Összességében tényleg hasznos lehet ez a fejlesztés ha komplexen nézik a beteg eddigi tüneteit gyógyszereit, kezeléseit