• Astrojan
    #701
    Az világos, hogy fogalmad sincs mik a húrkák akik csapkodnak a farkukkal valamint, hogy mitől csapkodnak és mire jók. Semmire. Ugyanúgy mint a nemlétező téridő.

    A graviton az energia kvantuma, elemi részecske. Az anyag építőköve és mozgatója. Megkérdezted már a kvantummechanikusokat is, hogy mi a kvantum? Nyilván nem. Felépítem vele az anyagot. De hogyan építed fel és hogyan mozgatod az anyagi világot a hurkákkal? Vagy a fizikailag nemlétező téridő egyenletekkel?

    A labdákat teljesen félreérted, állandóan a saját butaságotokat cáfoljátok. Az A labda ugyanis nem akkora árnyékot vet a C re mint a B-re hanem pont a távolságnégyzettel arányosan kisebbet.

    Ezt talán úgy lennél képes megérteni, hogy amikor a Földfelszínen állsz akkor nemcsak pontosan alulról kapod a gyengített gravitonokat hanem 60, 40 és 20 fokos szög alatt is jönnek ezek felfelé.

    A távolság növelésével (= felmész az űrbe mondjuk 6000 km magasra) akkor a 20 és a 40 fokos szög alatt már nem árnyékolt sugarakat kapsz. Emiatt van a távolságnégyzettel való csökkenés. Itt (és minden tekintetben másutt is) emiatt vannak problémáid, a saját buta elképzeléseidet cáfolod csupán. Ezen érdemes lenne elmerengened, nem kicsit.