• kvp
    #6
    Amit most a teslak tudnak az arra eleg, hogy altalaban ne menjenek neki semminek. Ez tovabbfejleszteheto arra, hogy szinte soha nem menjenek neki semminek. De savot valtani, lekanyarodni nem fog ha a vezeto nem mondja meg neki merre menjen tovabb, mint a hogy a sarkon se fog bekanyarodni, max. megall ha elotte satufeket nyom valaki.

    Tehat az alapfunkciok megvannak, a magassabb szintu logikai kepessegek hianyoznak meg. A google jobban all, mert az ovek kepes kezelni a varosi keresztezodeseket es a beszalado pottyos labdas gyerekeket is, de meg az sem mindig tudja, hogy akkor a kovetkezo sarkon jobbra vagy balra kellene menni vagy egyebkent is eppen tuljottunk a cimen. Ezekhez jo es friss terkep adatbazisok kellenek, az utolso zsebracsikig lebontba, ami egyelore meg hianyzik.

    ps: Az nvida fele megoldas egy masszivan multiprocesszoros rendszer, videokartya shader gpu-kra irva. Van keretrendszer es van hozza sajat parhuzamos programozasi nyelv is. Sot a szerver rack-es regi valtozatat mar a Darpa gyoztes Stanley is hasznalta, szoval a teljesitmennyel es a kornyzettel nincs gond. Mint irtam mar csak a magasszintu donteshozo logika kellene.