• Agyturbinikusz
    #37
    Azt még meg kell fejteni, hogy bizonyos inputok összességének hatására (látás, hallás, fizikai érzékelések stb.), miért generál valaki XYZ output-ú cselekvést, melyet a történelmi hagyományok miatt jelenleg érzelemnek hívunk.

    Megmondom ha erdekel: A fuggvenytar onfejleszto es tobb konyvtarat hasznal, megvaltozik az input prioritas, illetve az output a masodlagos fuggvenyek alltal generalt kimeneteket kapja, ez okozza az input torzulasat is hiszen a masodlagos fuggvenyek nem felderitettek egyenlore, de az output megvaltozasa utal rajuk. Ez tortenik ha fuggvenyeket fuggvenyek generaljak fuggvenyek fuggeseben, es az inputoktol fuggoen sullyozva adjak az outputot. Ezt maskepp erzelmeknek nevezzuk mert igy leirva nehez hasznalni szeritem :), es sokszor kivaltja a dejobaxni erzest :)

    Kulonben hormonalis es a gondolkodasmodban beallt valtozas amit azert tapasztalunk pl mert bizonyos ingerek megszunnek a testunkben(folyamatosan "fajdalmat" erzel tulajdonkeppen az osszes receptorodtol, ezt az agy folyamatosan monitorozza, ami rengeteg eroforrast igenyel, hiszen az alapzajtol meg kell kulonboztetni az anomaliakat). Vannak esetek pl drogok hatasa(pl endorfin hamar a belso eloallitasurol beszelunk) amikor ezt a feladatot feladja, es minden energiajat a latottak hallotak es emlekek osszehasonlitasara forditja, ilyenkor szokott bekovetkezni az a bizonyos dolog amikor erzed a zenet mintha minden hangjegyet ertenel, az epuletek a homlokzatukkal elmondjak az egesz tortenetuket, es az emberek legkisebb reakcioibol is latod az erzelmi/mentalis allapotat.
    Ezt lemodellezni egyelore nehez, mert ilyenkor modosul az egesz feldolgozas SZVSZ (sajat tapasztalat THC kisereteben, illetve probaltam a belso endorfint is, sokkal hosszabb a hatasa kb 2evig voltam endorfion high)
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2017.12.11. 08:59:41