• Tinman #11
    Tehát akkor nekem van fogalmam arról, hogy mennyire moslék a színvonal neked meg nincs. Akkor miről beszélsz? Mire reflektálsz?

    A régi Survivor tetszett anno, az követte jobban az amcsi mintát... azt eszed amit megszerzel, kifogsz. Ezek már napi fejadagban tolják, ami TELJESEN szétcsapja a játék lényégét, elvégre ha tudod, minden nap fixen kapsz kaját amitől nem fogsz eléhezni, akkor nyilván egész nap fekszel és várod a zabát, ahelyett, hogy mennél vadászni, meg halászni. És ettől, hogy mindenkinek hirtelen ilyen qrva sok ideje van egy szigeten átmegy az egész Való Világos veszekedős nyammogásba.

    Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen faék, de remekül működő koncepciót, mint a Survivor el lehet baszni és prosztó proli fossá degradálni, de a Reteknek sikerült. Gratula hozzá, ez eddig kizárólag idehaza sikerült!

    Bulvár az SG-n is van... ha ráböksz a főoldalra egy hírportálon rögtön a pofádba tolják, hogy "Győzike majdnem leejtette telefonját". Ez ellen nem tudsz mit tenni. Úgy tudok ezernyi bulvárszereplőről k. sokat, hogy rá sem kellett soha kattintanom a szar cikkekre. Ha te ezt tagadod, hogy ilyet nem látsz soha és ennyire szelektív a látásod, akkor az nettó hazugság.

    Az nagy tárgyi tudás, hogy a felkarolt cigány gyerek melyik retken megy? Grat, ebben tényleg elvertél és tényleg fingom sincs, hol megy az a nulla fos, ellenben n+1 hírportálon látom a témába vágó cikkeket, de gyakran olyan cikkek mellet, hogy Észak-Korában mi történt. Ez hadd ne már az én hibám legyen.

    "kádári reflexek"

    Ez a kádár felemlegetés ez most nagyon megy mi? Minden tudatlan ilyeneket tol manapság akkor is, ha a témához zéró köze van, mert azt hiszi, hogy ő ezen dolgok felett áll, sőt ettől ő szinte művelt. Hát el kell keserítselek: nem.

    Ellenség? Nem egészen. Ellenszenv azok iránt, akik kiállnak ilyen RTL Klub szintű ker. moslékok mellett? Akad.

    Számomra egyszerűen hihetetlen, értelmes, tanult, felnőtt emberek kiállnak egy ilyen tróger csatorna mellett, ami NULLA értéket közvetít!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.09. 18:27:00