• Skylake
    #1
    Személy szerint én nagyon rühelem a ruszkikat, és körülbelül ugyanennyire az amerikaiakat is, azt kell mondanom, hogy a szaktudás adott volt erre régóta, és hülyék lennének nem élni vele az oroszok. Az állam tejhatalmú ura a KGB-hez tartozott. Ott pedig régóta ismerték például ezt:

    https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4

    azaz a hogyan alkalmazd Sun Tzu: A háború művészete című könyvben megfogalmazottakat titkosszolgálati és hírszerzési technológiákkal, hosszú távon ellenséges országok átállítására, vagy neutralizálására.

    A mai online technológiák, meg a sok baromarcú, aki e technológiák által lehetővé tett szolgáltatásokat habzsolja, tökéletes ágens e célok elérésére. A töketlen kormányzatok úgyszintén, amelyek az infrastruktúrájukon hagyják az ilyen célú tartalmak elérését. Még egyszer: fentieket olyan nézőpontból mondom, mintha az FSZB HQ-n ülnék.

    Tekintettel arra, hogy ruszki nézőpontból a korábbi hódítás területét nem tudták fenntartani 1989 után, és hogy ma közel sem olyan tökös világhatalom a P betűs cár atyuska világa, mint ami mondjuk fiatal korában volt, evidens, hogy olyan eszközökhöz nyúlnak, ami már a SZU regnálásának ideje alatt jól beváltak, a reguláris háborúhoz képest minimális költségűek, illetve ezek alkalmazására igénybe vehetik az ellenségeik kommunikációs infrastruktúráját, és azok jellegzetességeit. Tiszta sor, nem? Te sem tennél máshogy az ő nézőpontjukból, nem igaz. És külön extra, ha vannak olyan közép-európai országok, ahol ezt a sz*rt, a történelmi tényezők okán könnyen be is veszi az ottlakó gyökerek lényeges része. Tehát nem kell annyi időt várni az átállításhoz!