• Skylake
    #2
    Az alkalmazás telepítése és használata „ingyenes”, ugye? Nos, ez ezt jelenti, illetve összetolást más adatokkal is, egyéb közösségi hálózatokból. Nincs itt semmi látnivaló.

    Nem is értem, hogy a hölgy, aki elvileg ennyire marhára privacy-tudatos, miből gondolja hogy majd épp a Tinder nem fog adatokat gyűjteni, aggregálni és értékesíteni, hiszen éppen a legszenzitívebb, és leginkább személyhez kötött adatok a legértékesebbek a piacon? Nézzük az alapokat, olvasóóra:

    https://www.gotinder.com/terms

    „In order to use Tinder, you may sign in using your Facebook login. If you do so, you authorize us to access and use certain Facebook account information, including but not limited to your public Facebook profile and information about Facebook friends you share in common with other Tinder users.” – ennyike, innen indulunk


    „By creating an account, you grant to Tinder a worldwide, transferable, sub-licensable, royalty-free, right and license to host, store, use, copy, display, reproduce, adapt, edit, publish, modify and distribute information you authorize us to access from Facebook, as well as any information you post, upload, display or otherwise make available (collectively, “post”) on the Service or transmit to other users (collectively, “Content”).” – külön felhívom a figyelmet a distribute szóra.

    Így megy ez. Értem én, ha nagyon b*szhatnékja van az usernek, vagy erősen dorombol a cicuskája a másik nemű usernek, akkor nem ezt a jogi sz*rt fogja olvasni, hanem nekiáll a szolgáltatás segítségével minél gyorsabban e nemes szükségletek kielégítésnek. De attól még ez ott van, és a Tinder ez alapján végzi a tevékenységét. Miért, mégis mi a f*szból tartaná fent a szolgáltatást, ha nem adatértékesítésből? Ahogy az összes többi "ingyenes, és az is marad" szolgáltató is.

    Nem, nem a Tindernél dolgozom, mielőtt kérdeznéd.