Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • Irasidus
    #895
    Viszont a ködösítés és személyeskedés az már trollkodás, vagyis te nem egy véleményt mondtál csupán, hanem direkt úgy fogalmaztál, hogy más ne értse, mert te egészen mást fogsz érteni a szavak valódi jelentése alatt, mint amit valójában jelent. Aki itt blamál, az te vagy, méghozzá saját magadat blamálod, vagy nem tűnt még fel, hogy senki nem ért veled egyet, és mindenki trollnak tart?

    "Például az újabb értelmetlen flegmázásod helyett, kifejthetnéd, hogy szerinted létezik e intelligens élet valahol távol a Földtől az Univerzumban máshol is.."

    De, és ezt a kérdést már itt #211 feltetted, és válaszoltam rá itt #214. illetve volt egy előzménye is, ahol meg az utolsó mondatot olvasd el #208. Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem figyelsz a másikra, és kik nem figyelnek a másikra, kiket nem érdekel a másik véleménye? Úgy van, bingó - a trollokat! Aki itt folyamatosan mellébeszél, az te vagy troll "uraság"!
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.01.28. 21:42:23