Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • Alienxperiment
    #822
    A zinternet katonai fejlesztés volt, mint minden valamirevaló cucc ezen a bolygón, aztán jó esetben a civilek is megkaphatják 20-60 év késéssel és lebutítva, lásd GPS, mobiltelefon, (a GSM volt civil) spray, baleseti ellátás, telekommunikáció, konzerv, stb.... a sor végtelen hosszú, a f*szbuk is az, csak azt ráhagyták egy kis b*zi zs*dóra, a 3betűs ügynökségeknek elég az onnan befolyó adattömeg. ( real time-ban tudnak fordítani, hangról írott szöveget készíteni, ezáltal elemezni is, nem véletlenül van az egyik legnagyobb szuperszámítógépe az NSA-nek)
    Reménytelennek tartom azt aki még ma is itt áll agyilag, 100éve robbanómotorral bohóckodnak, meg modernizált gőzgépekkel (atomerőmű) de te azt hiszed a fejlődés töretlen ívű, és maholnap megvalósul a Star-Trek világa. A zűrhajósaink a gatyájukba (felnőtt pelenka, muhahahaha) rottyantanak, folytassam?