Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • kl24h
    #1118
    Én pontosabban arra gondoltam hogy "más a dimenzió világuk", hogy teljesen más az anyag felépítése, tehát nem proton, neutron, elektron vagy ezeknél is kisebb részecskék, hanem teljesen más anyag, aminek nincs semmilyen kölcsönhatása a miénkel. Pl. a mi világunkban a fény az úgye elektromágneses hullám vagy foton, de megtörténhet, hogy náluk a fény teljesen más, amit mi nem tudunk elképzelni, mert nálunk nem létezik.
    A párhuzamos dimenziók is lehet egy megoldás, csak nem említettem, mert oda minimálisan kell a 4 dimenziós tér (párhuzamos 3 dimenziós terek a 4 dimenzióban). A jelenlegi fizikai kisérletek azt igazolják, hogy a mi világunk 3 dimenziós tér, mert látható, hogy pl. a gravitációs tér, elektromos tér a távolság négyzetével fordítottan arányos. A 4 dimenziós tér esetében az említettek esetében a távolság köbével lennének forditotan arányosak. A valóságban nem volt tapasztalható. A bolygok mozgása 4 dimenziós térben is a síkban való mozgásra stabilizálodnának (elipszis vagy körpálya), de amig stabilizálódnának, addig át kellene lépjenek egy másik párhuzamos 3 dimenziós térbe és ekkor már egy ideig nem lehetne látni öket, de a valóságban ez nem történik meg. Még sok példát lehetne mondani, ami igazolja, hogy a mi világunk 3 dimenziós tér.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2018.11.30. 20:21:46