Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • TokraFan
    #1096
    Ok, de itt nem arról volt vita, hogy _tudományos értelemben, létezhet-e élet a Földi életen kívül_, hanem egyes szerencsétlenek fejében már konkrétan a Föld körül állomásozó flottákról képződtek súlyos lázálmok.

    Folyamatos kutatás zajlik az élet lehetséges nyomai után, naprendszerünkön belül és attól távol is. Pl. az Exobolygó kutatás kifejezetten fellendült az utóbbi években. Ebben a fórumban viszont a "klasszikus", ezoteriáváal és némi elmebajjal fűszerezett, konteókon alapuló, valóság tagadó UFO hívők agyrémeit elemzgettük, amíg még volt kedvünk hozzá.

    Ha valóban olvastad, akkor láthattad, hogy némelyek egy középkori alkimista szintjén sincsenek, nemhogy a modern tudományokból egyetlen szót is megértenének (pl. volt, aki szerint az egyetemeken csupa butaságot tanítanak, miközben azt bizonygatta, hogy a 4 alapelem mai napig a föld, a víz, a tűz és a levegő). Na ezek, ezen a szinten álmodoznak itt UFO flottákról...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.25. 18:09:50