Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • czihaki
    #1095
    Az univerzumban nagyon sok bolygón keletkezhetett élet, hiszen sok ezer vagy megszámlálhatatlan galaxis van a végtelen Térben. egy ilyen galaxis terméke a Földünk is és több ezer bolygó is lehet benne- amelyek közül nagyon sok olyan anyagokból tömörülhetett amelyből élet képződhetett. Amennyiben a Nap hoz hasonló Csillaghoz megfelelő távolságra kering a Csillag körül és amennyiben a bolygó aktívvá lett-- Vagy is a belső anyaga felbomlása következtében energia szabadult fel benne amely kisugárzásával érintette a felszínét, felbontva spontán az elemeket és megkezdődhetett az őssejtek keletkezése után a fejlettebb életek teremtése. S elképzelhető ha időben megtörtént ez azóta épp úgy fejlettebb életeket is élnek a felszínén, mint itt a Földön.

    Épp úgy elérhette az ottani élet is egy-egy bolygó a szellemii tudást és ezzel agy időben a sok színű tehetséget is. Az hogy még nem értek ide a Földünkre az inkább a hatalmas távolság miatt lehetséges, hogy az emberi faj hihetetlenül gyorsan fejlődött szellemileg, de még ma se érte el azt a tudást amely a nagy távolság megtételéhez szükséges sebességet valamint a túlélést biztosítani tudta volna egy űrhajón.

    De azt gondolom, hogy a szellemi tudás nagysága, nem határozza meg egy faj természetét vagy jóságát. A történelmünk is azt bizonyítja, hogy minél többet ért el szellemileg az emberi faj annál kegyetlenebbekké váltak a háborúi és annál több másik népet ölt le vagy taposott el a történelem során.-- Hisz a modernnek mondott világunkban is az a legfőbb témája minden hatalomnak nemzetnek hogy a fegyverzetük, minél tökéletesebb legyen-- Tehát nem az egy hatalomnak se a legfontosabb, hogy a világon minden ember EMBERILEG jól élhessen és egészségesebb legyen.-- Ahogy a saját otthonát a Földjét és természet világát pusztítja ugyan úgy a saját faját se kíméli.-- Miért ilyen az életfelfogása az emberi fajnak?-- mert a tudata és az érzelem világa, energia alkotta szálakra van kódolva. S ez határozza meg minden élet tulajdonságát de még az életét is.

    S mivel minden bolygó hasonló módon keletkezett a földünkhöz, és aktívvá válása is energiák által jön létere, mint a felszínén született életeket is energia teremtett, hasonlóan az emberi test-élethez így feltételezhető a hasonlóság is. Hacsak egy mások bolygón a vezetővé vált lények sokkal becsületesebb, lelkiismeretesebb vezetőkké nem váltak az idők folyamán.

    Természetesen az is sokat számíthat az idegen lények természetében, hogy milyen anyagokból lett alkotva az ottani élet, mert az vagy még durvább vagy sokkal szolidabb élet születését befolyásolhatta, mint amilyen a föld anyagából alkotott emberi faj.