• gforce9
    #253
    Linkelgetsz zöldpropagandást:

    Lényegében az összes linked az. Had ne hozzam már ide mindet

    Bizonygatod, hogy márpedig nincs baj ebből:
    #118 "semmilyen plusz költséget nem fizetnek meg..főleg nem miattam..ez kamu.." Mégis kiafranc fizeti az ingyenáramodat amikor nem termelsz? És ki fizeti ki a szolgáltató veszteségét, amikor épp nyomott vagy negítív áron lehet eladni a pluszt amit termelsz, mert épp fél európában süt a nap? Megsúgom, az átlagfogyasztó.

    és

    "kaotikus? lehet..a rendszer szabályzói pont erre vannak..lekezelik és elosztják a termelt mennyiséget."
    Magyarország túl van méretezve még elbírja a jelenlegit. Németországban a fele beruházást sem tették meg mégis majd 3x áramár van. Ha nálunk is elterjedne szél híjján a napenergia, ki fizetné ki a faszságot? Minden fogyasztó, de persze ignoráld a tényt.


    Most csak így hirtelen amiket találtam. Meg írtál olyat is, hogy a te napelemedet elbírja a rendszer. Persze igen. Néhányat elbír, de azt pofáztuk, hogyha elterjed az bizony plusz beruházásokhoz fog vezetni és dráguláshoz.

    Lényegében pedig az elmúlt hszek alatt kurvára nem csak annyit mondtál, hogy neked megéri és kész, hanem meg is akarod magyarázni, hogy ez semmilyen hatással sincs másokra.

    Legalább konzekvensen kéne írni.

    Ja és mégvalami:

    "mert valahogy az érvelésből mindig lemarad az hogy én hol is toltam a zöld propagandát??"

    El kéne olvasni amit írok, nem ez mondtam. Valószínűleg az értő olvasás hiánya itt is kiütközik. Amit mondtam idézem sját magam:

    "Linkelgetsz zöldpropagandát és bizonygatod, hogy márpedig semmi baj nincs ebből az egészből"
    Tudom én, hogy neked nem tűnik fel a különbség, de van különbség. Ha nem látod javaslom az általános iskolai ismereteid felfrissítését.