• halgatyó
    #5
    Ez az. Előre a totálisan ellenőrzött lakosság országa felé.
    Az elektronikus igazolványok a mi számunkra (kisemberek, állampolgárok, nevezzük akárhogy) olvashatatlanok, láthatatlanok, azokon bármilyen adat elhelyezhető a tulajdonos tudta nélkül, és ami még nagyobb baj, az üzletfél/szerződéses partner tudta nélkül.
    Például ha X bérbeadja a lakását Y-nak, aki már többször volt elitélve többek között szélhámosságért és okirathamisításért, csak mert szeeegény ártatlanka rendszeresen ELADJA az általa bérbevett lakásokat, nos a bérbeadó erről nem fog tudni. Gyanútlanul besétál a kelepcébe. A régi személyi igazolványokban (ki piros könyv, nekem még ilyen is volt) benne volt egy sor olyan adat, ami növelhette az állampolgárok bizalmát egymás iránt.
    Még fokozottabb a helyzet a készpénznélküliséggel, ami várhatóan a következő húzása lesz a hatalomnak. A bankok totális KIKERÜLHETETLENSÉGE a legkisebb tranzakció esetén azok totális hatalmához vezet. Attól kezdve akkora díjakat számítanak fel mindenért, amekkorákat csak akarnak, a lakosság végtelenül tehetetlen, kiszolgáltatott lesz.
    A NEMZETKÖZI PÉNZHATALOM POTENTÁTJAINAK OFFSHORE-KORRUPCIÓJÁT ZÉRÓ, AZAZ NULLA MÉRTÉKBEN HÁTRÁLTATJA A KÉSZPÉNZNÉLKÜLISÉG.
    Az önmagukat vezető járművekről már kifejtettem a véleményem.
    Az elektronikus választás (szavazás) a világ egyik legbüdösebb mocska! Onnantól kezdve a választás és a népszavazás feleslegessé válik, az ugyanis totálisan befolyásolható a számítógépes rendszerek urai által, és totálisan ellenőrizhetetlen bárki más által! Onnantól kezdve a szavazásokon azt hoznak majd ki, amit akarnak.
    Ez a digitális ország NEM VÉLETLENÜL jött létre a nyugati háttérhatalom mintaországában. A balti államok rettegése az oroszoktól gyakorlatilag bármilyen ocsmányság KIPRÓBÁLGATÁSÁT lehetővé teszi rajtuk.