• NEXUS6
    #4
    Hú ezek az árak!
    De nyilvánvaló, hogy van aki ennyiért is megveszi, sőt ennyiért még inkább, hiszen ez a luxus termék lényege, hogy nem olcsó.
    Namost, azonban, ha technikai varázslatot nem tudnak belerakni, akkor beleraknak aranyat, platinát, gyémántot, de legalább titánt (annak a neve is szép) egy ilyen termékbe. A luxustermék ott kezd viszont ciki lenni, amikor nincs benne se szuper űrteknolodzsi, se nemesfém, de még színes se nagyon és azt tudja, amit a piacon levő konkurencia már lassan egy éve, de akár évek óta prezentált. Pl. VW csoport által birtokolt Bentley, Lamborghini kocsik alkatrészeiről lekapargatva a festéket előtűnik az Audi logo, jobb esetben. Itt meg az OLED el van adva, mint retinaX, meg szuperkijelző, meg anyámtyúkja. Na nemá!

    IP8, na ezt frankón nem hiszem el, hogy egy alsókategóriás Samu telefon dizájnját újnak mondanak. Erre még a Samu sem büszke, pont azért néz ki úgy ahogy, mert funkcionális és hogy semmifajta gondolata nem legyen annak, aki megengedheti hogy drágábbat vegyen, hogy esetleg leragadjon abban a ketegóriában. Ami ugye a Samunál olyan 50-70 ezer Ft, és nem 200+, és a kínai hasonló dizájnú (minőség máskérdés) telókhoz képest az is túlárazott. Kirakok egy IP8-at az asztalra és olyan mintha egy 30 ezer Ft-os kínait raknék, mert pont úgy néz ki. Hát most baxnám ki a dizájnereket a csába! Ja és még csak nem is 1080p a kijelző, meg 2 GB RAM van az IP8-ban!??? Akár ebben a pillanatban veszek magyar boltból 38-ért technikailag jobbat!!! No comment.

    IPX na ez legalább újszerű. Az egy nappal korábban bemutatott Xiaomi Mi Mix 2 pont lelőtte ezt a poént is. Sorry! Simán beárazták alá, ráadásul már nem ciki a kínai teló, és így van belőle majdnem IP drágaságú is, meg kinézetű is.

    A hipszter társadalom szerintem most a napokban jelentős értékválságot él át! XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.09.13. 09:51:58