• Tetsuo
    #34
    Ezt mire hozod fel példának? Arra, hogy egy agymosott birka vagy? Arra tökéletes. Szerinted minden német bűnös volt, aki akkor élt, de a náci párt tagjai vagy katonai vezetők mindenképpen, hiszen ez esetben lehet általánosítani, csak más esetben nem.
    Ráadásul - szerinted - csak a szövetséges oldalon lehettek hősök, erkölcsös, gerinces emberek, mégha a tények ennek fordítottját is mutatják, mert a dogma ezt írja elő.
    Én meg nem általánosítok, hanem a konkrét tetteket nézem és nem akarok mindenáron megfelelni a győztesek érdekeinek, elvárásainak. Számomra az igazság fontosabb, mint valakinek a hamis érzékenysége.
    Tisztában vagyok a bolsevizmus civilizációra mért extrém rombolásával, mégis elismerek bizonyos szovjet katonákat, mint hősöket, ha a tettük ezt igazolja - bár többségük barbár állatként viselkedett.

    Elő a farbával és ne hazudozz, mondjál konkrét példát, ami szerinted zsidózás volt! Talán Izrael kritikájára gondolsz, vagy talán egy olyan mondatra a zsidóságot illetően, amilyen mondatot simán elengedsz a füled mellett mondjuk a görögöket vagy a magyarokat illetően? Ez igen! És még te akarsz etikára oktatni másokat?!

    A baj, hogy nem veszed észre, valójában te vagy az, aki általánosít, kirekeszt, cenzúrázni akarsz más véleményt stb. Megvezetett emberként a csőlátásod beszűkült világában talán olyan tettekre is hajlandó lennél - miután a nemzetközi helyzet fokozódik-, mint sokan, a magyarok ellen végrehajtott vörösterror idején. A trigger az lenne, hogy az ellenfél "náci", mondjuk egy régi szomszédod vagy én, mert kijelentem, hogy a vörösterror vezetői között sok volt a zsidó - ami nem pc kijelentés, hanem tény.