Destiny 2
  • N3mus
    Content tényleg érkezik ezt nem vitatom mert minden seasont megcsináltam de tényleg érkezik új content ? Gondolok itt arra mint amit írtál a black armory az content volt fegyverek questek puzzle stb, most mivel reset volt tényleg nagyon sok a grind hogy a cuccok jók legyenek de ez forsaken elején is így indult viszont az utolsó 2. season mikor mindenki felért soft cap fölé utánna a season 90 napjából kb 30 nap alatt megvolt és utánna maradt a grind a godroll ért (márha valaki erre szánt időt) amúgy meg találd fel magad mert ha jött valami új quest az kb pár óra volt kivéve az exotic questek amiket most kiszedtek.
    A 60%-t nem én mondtam discordon / redditen írták le egy postban össze szedve:

7 strikes removed, replaced by 2- straight up removed 2 gambit maps and 11 pvp maps

removed every fun pvp mode

removed FIVE raids out of the 7 that we had, replacing it with 1 and another raid from destiny 1 coming out soon

removed multiple fun exotic quests, some with unique challenges (whisper of the worm, outbreak perfected)

removed the tribute hall, no substitute so far

removed patrol zones that, to be fair, were kind of useless BUT could be made good if the development team wasn't straight up incompetent. no one's doing escalation protocol? let's remove it from the game instead of scaling it up to current light level and make it a relevant activity - same goes for forges, THE MENAGERIE and reckoning

Sunsetting removed 70% of weapons. We got virtually nothing to replace them. HMGs are all sunset except for 3. 1 is unobtainable, 1 is from europa, one is from the raid. The other archetypes aren't fairing much better. Presumably this will be fixed over time as we get new seasons, but the state it's currently in is unacceptable. I would have personally been okay with sunsetting if there was a surplus of new and reprised weapons to earn. But there isn't./

Én értem hogy idővel ez a helyzet lehet jobb lesz és 4 seasonnal később az arányok rendben lesznek .. de most perpillanat nem igazán vannak :/ Kicsit olyan ez mintha ők ezt nagyon kitalálták volna " living story" modra ami pl guild wars 2 ben is van csak nem csináltak elég nagy adatbázist / servert hozzá és most ki kell dobni a dolgokat és majd jönnek az újak. A másik dolog a pénz.... mivel ezeket a dolgokat amiket kidobta az Activision idején csinálták és azokat a studiókat a bungie elvesztette lehetséges volt valami megállapodás ha ilyen történik akkor xy idő belül el kell távolatani a játékból. Pontosan ez történik most a crew 1 ben ott a subaruval szünt meg a license az ivory towernek. Akinek nincs meg a kocsi buko nem tudja megvenni akinek megvan annak marad. Ha belegondolsz itt is pontosan ez történik a sunsetben .. akinek megvan maradt de nem tudsz mit kezdeni vele akinek meg nincs az meg nem tudja megszerezni.. de ez csak elmélet szintén redditről.
    A csalás részéhez nem tudok hozzá szolni mert nem lehet komolyan venni a destiny 2 pvp részét legalábbis én nem tudom mert tényleg annyi a carry / csalás / bug stb .
    Én a helyedben elszórakoznék vele 1-2 hétig így ingyen és ha még utánna is van kedved belépni grindolni akkor hajrá mert akkor már tudod mire fizetsz most. Addigra lesz ( ha minden úgy akarja ) cyberpunk és tudod mérlegelni mire áldozod az időd/pénzed. :)