• wraithLord
    #9
    Aki nem csak telefonként gondol rá, az sem feltétlenül célcsoport. Erős hardvert lehet venni fele ennyiért is, és ahhoz még nem is jár ez a csili-vili edge kijelző meg a cukormázas Samu GUI, ami gusztustalanságban és felesleges erőforrásfelhasználásban lassan az iOS-en is túltesz. (...Persze gondolom az emberek többsége nem így gondolja, és miért fáj nekem az, hogy egy kis "vizuális orgia" miatt dolgoztatja a hw-t, ami annak még a legkisebb mértékben sem kottyan meg...)

    Nem hinném, hogy azért ilyen drága, mert olyan jó és olyan modern. Pláne ma, amikor sorozatban fossa mindenki az okostelókat, és minden szérián egy picit húznak, igazgatnak, meg máshova rakják az ujjlenyomatleolvasót, és akkor az hűdeújlett, megint le lehet húzni a vásárlásra kondícionált embert negyedmillióval. És a sok idióta tonnányi youtube videóban évről-évre találgatja, hogy a gyártó most vajon milyen innovatív dolgokat tervez az új telefonjával. Már csak a gondolattal aktiválható kipattanó seggvakaró és betyárkörte elemző unlocking mechanism hiányzik belőle.

    Kicsit elkalandoztam... :D Elsősorban azért ilyen drága, mert megveszik.
    Az Apple is (a telefonjait most hagyjuk, mert van viccesebb példa) 10k-ért árulja az amúgy 20 forintos gyártási költségű kábeleket, mert az emberek megveszik annyiért... ja és mert nincs más választásuk, mert a kis közösségüknek kitalálták a baromi innovatív és egyedi tándörbolt/lálytning csatlakozót. :D