• ChaosTeam
    #11
    Nekem Codaco hozzászólásában csak az utolsó két szó volt a problémám, tehát, hogy "egy Telefonért". Ettől tudok falra mászni, amikor - főképp az idősebb generáció - csak egy telefonként emlegeti az Okostelefonokat, függetlenül attól, hogy milyen árfekvésű és/vagy tudású készülékről van szó.

    Ezek a készülékek messze többek, mint csupán telefonok, sőt, szerintem a felhasználók 80%-a sokkal többet használja ezeket a készülékeket minden másra, mint Telefonálásra és SMS küldésre. Persze sokan vannak akik ezekre is használják, de szerintem egyre kevesebben, akik szinte csak erre. Így az a kijelentés, hogy "Telefon" már szerintem kezd eléggé alaptalan lenni.

    Az más kérdés, hogy ez a készülék megér-e 300 ezer forintot vagy sem, ezt pedig úgyis a vásárló fogja eldönteni, főleg, hogy Androidos világban van választási lehetősége bőségesen, így aki ilyet vesz, annak valamiért megér ennyit.

    Hozzáteszem én nem tervezek ilyen készüléket vásárolni, mert nekem nincs rá szükségem, így nem is érne meg nekem ennyit :)