• NEXUS6
    #20
    Részben egyetértek, de azért ne keverjük a dolgokat. Mert ez kb ugyan az a szitu, hiba, amit a terroristásázkor, meg informatikában elkövetnek. Korlátozzák az embereket, mert van olyan eset, amikor valaki számítógéppel követ el bűncselekményt. Pl pénzt lop. Nem azt büntetik ha valaki pénzt lop, hanem korlátozzák büntetik bizonyos adatokhoz, szolgáltatásokhoz való hozzáférést függetlenül attól, hogy azzal valaki visszaél vagy ne. Telefonon nem tudok a bankkal olyan viszonylag veszélytelen dolgokat sem elintézni, ami jó lenne mert az azonosításhoz olyan adatokat kérnek amit 15 éve még nem. Pl. telefonon, neten le akarom tiltani a kártyám, mert ellopták a pénztárcámat, telómat amibe benne van az az adat, amivel azonosítani tudnám magam, király.

    Ha van 1 deviáns aki adott módon embert öl, akkor az emberölést kell büntetni és nem az eszközt betiltani ennyi, de ezek mostanában nagyon összekeverednek. Kíváncsi vagyok, hogy mikor tiltják be a vízivást, hiszen mindenki által ismert tény, hogy a terroristák a bűncselekmény elkövetését megelőzően 48 órával legalább egyszer fogyasztottak vízet.

    Az idézett szitu engem is mélységesen felháborít, de M. Richard talán nem is most nem autóval okozott leginkább sérülést korábbi tevékenysége során, ne adj isten ölt embert. A deviancia, mások megsértése, megölése a büntetendő és nem az autóvezetés önmagában!