• Relixo
    #1
    Csak ezt az évet nézve eddig sok játékot kezdtem el és hagytam abba kb 1-2 óra játék után mert semmi értelmük nem volt,nem kötött le abszolút nem volt sztori bennük amire kíváncsi lehettem volna,hogy na mi lesz,merre halad... eredetiségről meg aztán pláne nem beszélhettünk ezeknél a játékoknál.
    Ezzel szemben ez egy szuper játék, igazi élmény volt végre egy ilyennel játszani! Az atmoszférája egyedi, kellően nyomott és őrült ahol kell ugyanakkor nem szürreális és elvont hanem pont a határon van,hogy élvezetes maradjon. A vikinges téma nekem nagyon bejött a "narrátor" történet mesélés is ami kiegészíti a játékot ahogy haladunk előre.
    A Kezelőfelület és irányíthatósággal pedig semmi gondom nem volt! Tökéletesre sikerült ellentétben pl. a Nier:Automata játékkal ahol annyira buta konzolos átirat irányítás volt,hogy emiatt én nem is vittem végig azt a játékot.(amúgy jó volt és érdekes az is,de az irányítással azt totál hazavágták,gamepad nélkül egy szenvedés ezért is mondom rá konzolos szutyok)
    Szóval irányítás jó ebben, nagyon hamar ráérezhető és a "rejtvények" is azért kitalálhatóak pár perc gondolkodás után simán. Nem tudom miért kapott csak 3 csillagot. Én ajánlom mindenkinek akik belefáradtak a mai semmit mondó játékokba és valami különlegeset/értelmeset keresnek! Nálam legutóbb a SOMA volt ilyen hatású játék mint ez. Köszönet érte a Ninja Theory-nak !