• NEXUS6
    #83
    "Hogy Merkel mit gondol és mi miatt azt én nem tudom, csak veled ellentétben én nem játszom el azt, hogy az németek számotteveő részének belelátok a fejébe... "

    Őööö, én nem hiszem hogy képzelődöm, inkább azt hogy te nem veszel tudomást valamiről. Vagy csak simán trollkodsz, pedig nagyon jól tudod, hogy igazam van. Minden estre olvasd el az első 2 oldalt, a találatok nagyrésze pont arról szól, amit én feszegetek. Örülök, hogy ezzel is valami újat tudtam mutatni, mondjuk ha olvasnád a neten az aktuális híreket, mondjuk németország vs. migránsok viszonylatában, valaszeg beleütköztél volna a jelenségbe. Nem baj, biztos valami II. VH-s tanulmányt olvastál valszeg inkább.

    "Nagyon kevés olyan filmet láttam, ahol a németek csak úgy poénból gonoszok és hülyék. Azok leginkább kalandfilmek voltak, nem háborús filmek... Ne tessék összemosni a kettőt, mert szezon és fazon esete."
    Ha te felhozod a Kelly hőseit, mint filmvígjátékot, akkor én felhozom a Náci zombikat, az Iron Sky-t, a Rocketeer-t, az Indiana Johnes filmeket, A Hallo hallo!-t, a Top Secretet, a Nem kell mindíg kaviárt, folytassam még?

    "Olyan vagy, mint T. és a pinás vicc. Mindenben csak azt látod. "
    Te meg olyan vagy mint Ottóka, akitől megkérdik, hogy Ottó etté'? És ő mondja, hogy Ottó az kétté!
    Mondhatom én neked, de te még a kérdést sem fogod föl, és én vagyok a hülye!
    Lényeg, hogy okos vagy Ottóka, nem baj! Úgy is mindenkit leszájkaratézol! XD