• fonak
    #6
    Steve Bannon az Izrael-barát breitbart.com (amit a zsidó Andrew Breitbart alapított) éléről került Trump mellé (mint kampánytanácsadó majd "stratégiai tanácsadó"), akinek (Trumpnak) ugye a veje zsidó, a lánya is (betért), de persze ez nem zavarja az ellenfeleit abban, hogy nácizzák. Bannon egyébként lúzereknek nevezte a neonácikat a leváltása előtt nyilvánosságra hozott beszélgetésében, erről ennyit.
    Egyébként az egész Charlottesville-i balhé gyanús, hogy megrendezett, eltervezett volt, a város polgármestere korábban a Trump elleni ellenállás fővárosának nyilvánította a városát (egyébként egy Berkeley-n (az USA messze legszélsőbalosabb egyeteme az első vonalbeliek közül, ahol nemrég az "antifa" huligánok Trump-támogatókra támadtak) politológiát végzett new jersey-i zsidó...) a viriginiai kormányzó, szintén demokrata pedig az állami rendőrségnek adott nyilvánvalóan olyan utasításokat, hogy úgy intézzék a dolgokat, hogy legyen balhé, amit aztán ráfoghatnak Trumpra. A gázoló fickó autóját is már a gázolás előtt megtámadták a "békés" tüntetők, feltehetően ettől borult el az agya, persze ez nem mentség. Ehhez képest a mainstream média narratívájában az ártatlan békés ellentüntetők vs. gaz náczikok szöveg ment. A rendőrség egymásra eresztette a Lee-szobor eltávolítása ellen tüntető jobboldaliakat (akik között voltak neonácik is, persze felvetődik, hogy Szabó Albihoz és Bácsfi Diánához hasonló provokátor volt ezek egy része... ismerős az itthoni politikatörténetből ez a náciveszéllyel rettegetősdi.. az amerikaiak persze bekajálják) és az ellentüntetőket, akik békés szándékukat bizonyítandó baseball ütőkkel, húggyal töltött palackokkal stb. érkeztek szokás szerint. Erőszakos "antifa" huligán volt a jelentős részük, az elgázolt és meghalt nő is egyébként.
    A jobber tüntetés főszervezője egyébként egy olyan ember volt aki 1 éve még Obama rajongója volt... valszeg provokátor szintén.
    Trump pedig annyit mondott hogy elítéli mindkét oldalon az erőszakot, ezért tört ki a műbalhé, elhatárolósdi, lemondósdi (mindez szintén igencsak ismerős a honi politikából, pl. legutóbb a plecsnivisszaküldős hisztije a "liberális értelmiségieknek" Bayer kitüntetése után). Aztán külön elítélte a neonácikat meg minden, de ez már nem volt elég...
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.08.24. 19:10:57