• Tinman #5
    Pls ne magadból indulj ki ;-)

    Sportolok. Terepen. Kánikula van. Amit kint az erdőben összeszedsz hosszúk alatt az undorító. Ami rajtam van, az rögtön megy minden mosásra, és MINIMUM 25 perc zuhany, melynek során legalább 2x átszappanozom magam tetőtől talpig + hajmosás. Ha kevesebből próbálom futás után kihozni úgy érzem, hogy még mindig koszos vagyok.

    Onnan tudom, hogy mennyi kalória ment el valójában, hogy meg van adva a súlyom, magasságom, lépéshossz, folyamatos EKG pontosságú pulzusmérés és mobilnettel felturbózott GPS+GLONASS helymeghatározás megy. Na most nekem elhiheted, hogy az Mi Band 2 és a komolyabb kütyük eredménye nem egy ligában játszik.

    Pontosan a parasztvakítás ellen érvelek! Eleve ezzel a vacak 2 leddel fizikai képtelenség pontos pulzust mérni mozgás közben. Ehelyett egy nyomorék stopper kellett volna bele, annak legalább haszna lenne!

    Mondom... aki keveset mozog, nyugalomban méreget pulzust az teljesen abban a hitben van, hogy ez egy egész pontos eszköz. De ez nem igaz. Ez egy fitnesskarkötő, de annak pontatlan és pont, hogy sportoláshoz teljesen használhatatlan!

    Nem maratonról beszéltem, hanem félmaratonról. Ott 2km eltérés rettentő sok. Ha ez a hibahatár, akkor az egy szar hibahatár. Amit el lehetne neki nézni 21 km-en, az max 500 méter, bár ha belegondolsz az is egy teljes kör, meg egy 1/4 egy szabvány sportpályán. Sok.

    Az nem vitás, hogy olcsó, főleg kintről. De tényleg a vakítós hülyeségek helyett használható funkciók kellettek volna bele inkább.