• Elmin
  #39
  "Ha az erzekelok adatai nem fedik egymast, akkor az meghibasodast jelez, az auto azonnal fekez, es biztonsagossan kiall a forgalombol.
  De miutan sok egymastol fuggetlen erzekelo van, es mindegyik duplazva, triplazva van, szinte lehetetlen, hogy annyi erzekelo hibasodjon meg egyszerre, hogy legalabb a veszleallast ne lehessen biztonsagossan megoldani."
  Ez egy autóra igaz lehet, de mi lesz akkor ha 20-30 vagy több 100 ugyanolyan érzékelővel ellátott autó egyszerre "sugároz" egy területen?
  Vajon ott mekkora lesz az interferencia?
  Viszont már megvan az újabb támadási felület amit meg kell oldaniuk, mert autópályán ez végzetes lehet, és másutt is.

  "Nem fog valogatni, MINDENKIJET. A robot elorre gondolkodva, tobb szaz meterre elore tervezve eleve ugy fog vezetni, hogy minden lehetoseget ki tudjon vedeni."
  Ez a programozókon fog múlni, hogy pontosan le tudják programozni HIBA MENTESEN, meg a hardveren, hogy az 100-osan működjön.
  Persze ez nem fog menni gyorsan, és lehet, hogy nem is fog sikerülni.

  Valószínűleg ez alapjaiban megfogja változtatni a városok kinézetét, pl. az utak mellet legalább 5-10 méter üres területnek kell lennie. Nem lehet elektromos doboz, szekrény, villanyoszlop, bokor, az optimális gyors balesetmentes közlekedésért.