• Tetsuo
    Te fordítva ülsz a lovon. Jó, hogy nem a putyini rendszernek róvod fel azt a züllést, ami ellen jelenleg küzdenek.
    Nem mondtam (szerintem senki sem mondta), hogy Oroszország olyan f@sza hely lenne, de a hatalom most talán jó kézben van - ennyi. Valójában egy globális és mindennemű hanyatlás van civilizációnkat tekintve, amit a baloldali hozzáállás csak erősít, a jobboldali gyengít.
    Nyugat-Európában talán több a tatalék, (vagyis messzebb van a szakadéktól, mint az ex-szovjet Oroszország) de bizony gyorsabban tart a vég felé - köszönhetően a liberalizmusnak (is).
    Én nem hiszem azt, hogy lesz ország, ami kibújhat a az összeomlás alól, mert az egy globális katasztrófa lesz és úgy néz ki, elkerülhetetlen.
    Ezenfelül Putyin nem valószínű, hogy annyira jót akarna cselekedni (a valódi lényeget próbálom elkerülni mondandómban, mert az nálad kiverné a biztosítékot és nem is akarlak róla meggyőzni), csak egybeesik önös érdekivel, ahogy pl. Orbán is véletlenül csöppent a nemzeti migránsellenes harcba, amit kihasznál, mint "hős hazafi". Mégis ők messze nem olyan bűnösök, mint pl. a legtöbb brüsszeli politikus.