• lammaer
    #17
    Azért érdemes elgondolkodni a megrendelő szempontjából is. Értem hogy one man army és mindenhez értesz (vagy nem :D), de mi van akkor ha történik veled valami, lebetegszel, vagy egyszerűen csak nem érsz rá karbantartani / fejleszteni azt a projektedet amit mondjuk 1 évvel ezelőt készitettél, de most éppen "annyi a munka ezzel a ket projecttel hogy meghalni sincs idom"...

    A szuperember jó dolog, de én azt avonalat képviselem hogy inkább 3 átlagos ember mint 1 mindentudó szupermen, akivel ha BÁRMI történik vége a dalnak. Ezekre nem lehet épiteni normális méretü projektet, de urambocsá még egy számlázó szoftvert se.

    Szóval emiatt a csapatjáték igenis fontos, és az erre való alkalmasság illetve a hozzá tartozó skillek - amelyek ugyanúgy tanulhatóak mint bármilyen ITs skill - legalább annyira lényegesek az ITben mint az hogy éppen most otthon vagy a legujabb buzzwordök által leir trendekben.

    (ne vedd kérlek személyesre, nem neked szántam, csak az elitista szuperprogramozó képét szereném árnyalni - a jó ITs nem feltétlenül csak az a kategória amit te képviselsz).